מזון בריא בכל מדיניות – Healthy food in all policies

שיעורי השמנה בקרב האוכלוסייה במעמד הסוציואקונומי הנמוך, כמעט כפולים לעומת האוכלוסיה הכללית. לכן, מהלך של הכנסתם לפיקוח של מוצרים עתירי

ישראל ושינויי האקלים – הצעת מדיניות לממשלת ישראל

הפורום הישראלי לתזונה בת קיימא לקח חלק בניסוח מסמך המדיניות של קואליציית “דרכים לקיימות” בנושא ישראל ושינויי האקלים אשר הוצג השבוע בכנסת במסגרת

הרצאתו של ד”ר מידד קיסינג’ר- בין המקומי לגלובלי- קיימות ומערכת המזון בישראל

הרצאתו של ד”ר מידד קיסינג’ר, אוניברסיטת בן גוריון. בין המקומי לגלובלי- קיימות ומערכת המזון בישראל. במסגרת מפגש 10, מרץ 2015

הרצאתה של שיר הלפרן- איך שווקי איכרים יכולים לשנות את העולם- על החשיבות של צריכה מקומית

הרצאתה של שיר הלפרן, קרן WIT ומייסדת שוק האיכרים בנמל ת”א- איך שווקי איכרים יכולים לשנות את העולם- על החשיבות

פרופ’ אליוט ברי- מהי דיאטה בת קיימא ואילו מדדים קיימים לקביעת בטחון תזונתי וקיימות בהקשר של מזון

  מהי דיאטה בת קיימא? מהם המדדים קיימים לקביעת ביטחון תזונתי וקיימות בהקשר של מזון. הרצאה של פרופ’ אליוט בארי, האוניברסיטה