מפגש ספטמבר 2017, השפעת התעשייה על המחקר המדעי והרגלי הצריכה

כיתבו ביומן - הפורום הישראלי לתזונה בת קיימא

המפגש יתקיים ביום רביעי, ה-13 לספטמבר 2017 בשעה 15:30 בגן הבוטני, ברחוב קלאוזנר, בחלקה המזרחי של אוניברסיטת תל אביב, מול שער 2 (בית התפוצות).

“לאחרונה אנחנו נחשפים למידת מעורבותה של תעשיית המזון בתהליכי קבלת החלטות ותהליכים רגולטוריים שונים. נשאלת השאלה – עד כמה משפיעה מעורבות זו על מקבלי ההחלטות, והאם היא משרתת את טובת הציבור?

מהם האינטרסים של תעשייה זו, מה האסטרטגיות שלה ומה ניתן לעשות כדי לשים את האינטרס הציבורי בחזית? במפגש הקרוב נבחן את תעשיית הטבק כדוגמה, ונבדוק את התחומים השונים בהם פועלת תעשיית המזון – בעולם הפרסום והשיווק, בתקשורת, בהשפעה על אנשי מקצוע ובהשפעה על המחקר המדעי.

תוכנית מפורטת תישלח בהמשך. אנא שריינו את התאריך.

ההשתתפות במפגש ללא תשלום, אולם יש להירשם למפגש דרך טופס הרשמה

נשמח לראותכם,

צוות הפורום הישראלי לתזונה בת-קיימא

Save