פרסומים

הפעילות של הפורום הישראלי לתזונה בת קיימא זכתה במרוצת שנות קיומו לתשומת לב לא מועטה בתקשורת הישראלית והבינלאומית. בעמוד זה תוכלו להתרשם ממספר דוגמאות לפרסומים מסוג זה.

מדיה כתובה

9.7.2017 –  וואלה, עסקים וצרכנות: שוק ההון בישראל

28.6.2017 –  דה מרקר: ״השינוי בהרגלי התזונה צריך להתחיל בבתי הספר״

25.6.2017  – כלכליסט: ״לא רק סימון מוצרים: תוכנית למיסוי מזון מזיק תוגש למשרד רה”מ״

23.6.2017 – וואלה: ״כך תדעו כמה יעלה לסביבה הביס הבא מההמבורגר״

19.6.2017 – הארץ (בשיתוף מכון דוידסון לחינוך מדעי): ״תעשיית הבקר גורמת נזק סביבתי אדיר, אבל האם האלטרנטיבות טובות יותר?״

19.6.2017 – ידיעות אחרונות, חדשות הבריאות: ״משרד הבריאות מפרסם: התפריט השבועי שימנע מחלות״

19.6.2017 -YNET : ״משרד הבריאות מפרסם התפריט שימנע מחלות״

19.6.2017 – הארץ:  ״פחות בשר: יותר ירקות ופירות: המלצות התזונה החדשות של משרד הבריאות״

19.6.2015 – כלכליסט: ״סוף עידן הבורקס? התנגדות ה-FDA לשומני הטראנס מאותתת לתעשיית המזון על הבאות״

16.6.2017 – כלכליסט: ״בין ישראל לפירנצה: על מזון, תחלואה ושמן זית״

1.3.2017 – העין השביעית: ״פרות מתות בסתר״

13.2.2017 – העין השביעית: ״זה כל כך שולי שמגוחך לדון בזה״

11.1.2017 – הארץ: ״מסע בעקבות הטעם הנפלא של התרנגולות הצלויות״

19.12.2016 – העין השביעית: ״נפלט להם״

15.12.2016 – העין השביעית: ״עשר כוסות חלב = אגוז אחד״

22.10.2016 – הידען – ״בשר מאובד״

25.9.2016 – וואלה: ״גזי חממה, זיהום מים וחיסול שטחים: המחיר הסביבתי של החג״

17.9.2016 – וואלה: ״כמה אמינים הסימנים “אורגני”, “רכיבים טבעיים” ו”ידידותי לסביבה”״

21.8.2016 – ערוץ 7: ״ההצעה של ח”כ קורן למאבק בסלמונלה״

27.7.2016 – העין השביעית: ״לחצים פסיכיים״

27.7.2016 – העין השביעית״ ״כיצד מאכילים אתכם״

20.7.2016 – הטלווזיה החברתית: ״לא ללעוס, לבלוע״

22.6.2016 – הארץ: ״יו”ר איגוד יצרני המזון: “אין מזון לא בריא – יש בריא ובריא יותר”

19.6.2016 – הארץ: ״גם בגיל 80, “הטליבאן של המזון” ממשיכה להיאבק בקוקה קולה״

10.6.2016- YNET: ״מיליונים לפח: ירקות ופירות מושמדים כי הם מכוערים״

10.6.2016- YNET: ״מיליונים לפח: ירקות ופירות מושמדים כי הם מכוערים״

3.6.2016 – כלכליסט: ״פחות בשר, יותר קטניות ופירות״

19.4.2016 – מאקו: ״חיים אורגנים״

6.4.2016 – העין השביעית: ״אל תוך הריק״

19.3.2016 – וואלה: ״מיליארדים  הולכים לפח: איך נלחמים בבזבוז מזון״

9.3.2016 – וואלה: ״תנובה הפסיקה למחזר את עודפי החלב – האם הסינים אחראים?״

8.3.2016: וואלה״ : ״מחקר: החקלאות האורגנית תאכיל את רעבי העולם?״

27.2.2016 – העין השביעית: ״עיתונות מעובדת״

5.2.2016: YNET: ״יותר מזהם מתחבורה:מזהמים העולם עבור סטייק״

20.12.2015 – News1: ״חקלאות במבחן״

1.11.2015 – כלכליסט: ״רפורמה בשוק הפטם: חזון שגוי של האוצר״

 

רדיו

26.6.2017 – 103FM – גבי גזית, ״תוכנית להטלת מס על מזון עתיר סוכר״

22.6.2017 – כאן – רשת ב׳, צברי וקיטל

19.6.2017 – אקולייף (אקו99): ״פחות בשר, יותר ירקות״

6.4.2016 –  קול העין (העין השביעית)

 

טלוויזיה

22.6.2017 – כאן ועכשיו – שש כלכלי עם שאול אמסטרדמסקי (מדקה 23:40 )

20.6.2017 –  רשת, מערכת יאמיז: המלצות התזונה החדשות

20.6.2017 – ערוץ 10, דני רופ עד 10: המלצות התזונה החדשות

19.6.2017 – חדשות האוכל (דקה 1:30): ״פחות בשר, לאכול יותר קטניות: התפריט המומלץ של משרד הבריאות״

18.6.2017  – עושים סדר חדש:  ״האם הגיעה העת להגיש לנו תפריט חדש?״

 

English Media

16.7.2017 – 24IsraelC: “What Israel – and you – can do about food security”

31.1.2017 – Haaretz: A Quest for the Perfect Roast Chicken, From Thailand to Beit Jala

read more: http://www.haaretz.com/food/.premium-1.768692